ZIRKONIUM BEHANDELING

kronen en bruggen

De perfectie van uw tanden zorgen voor de kwaliteit van uw glimlach. Als u uw tanden niet goed verzorgt, dan is het een kwestie van tijd voordat uw tanden gaan rotten of zelfs loskomen. In sommige gevallen kunt u ondanks uw zorgvuldigheid niet voorkomen dat uw tanden gaan rotten.

De oplossing hiervoor is het plaatsen van een kroon of bruggen, ook wel de zirkonium tandbehandeling genoemd. Dit is de methode die het meest toegepast wordt door tandartsen bij het rotten en/of missen van tanden. Zirkonium is een wit stuk metaal dat in de 18e eeuw werd ontdekt. Het belangrijkste kenmerk van het zirkonium is dat het een type metaal beval die ijzersterk van aard is. Het heeft een structuur die niet corrosief is. Zirkonium is de beste
oplossing om uw tanden, maar vooral uw glimlach weer te laten stralen. 

Werkwijze
Allereerst zal de tandarts uw gebit controleren. Het kan daarbij voorkomen dat er eerst gaatjes gevuld moeten worden. Ook is het mogelijk dat er een wortelkanaalbehandeling moet plaatsvinden. Dit wordt gedaan ter voorbereiden van de zirkonium behandeling. Vervolgens zal de tandarts uw tanden slijpen zodat de kroon of bruggen (gemaakt van zirkonium) precies om uw tanden passen. Afhankelijk van uw wensen en het advies van de tandarts zal de kleur en vorm van de kroon of bruggen bepaald worden. Na de behandeling zal de tandarts en de professionals de vorm en de kwaliteit van uw gebit controleren. Whitening Expert streeft ernaar om het gebit zo natuurlijk mogelijk te laten ervaren.