Werkwijze gebitsbehandelingen

1

Beschikt u over alle benodigde informatie?
Whitening Expert vindt het heel belangrijk dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.

2

Opsturen (OPG) Foto

Wij ontvangen graag een foto van alle zijden van uw gebit. Voor kronen, bruggen en facings is een duidelijke foto met een camera of telefoon voldoende. Voor implantaten moeten wij een OPG foto ontvangen omdat hierop ook het niet zichtbare deel van uw gebit te zien is.

3

Invullen vragenlijst
Wij sturen u vervolgens een vragenlijst zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies.

4

Invullen vragenlijst

Wij sturen u vervolgens een vragenlijst zodat wij u kunnen voorzien van advies op maat.

5

Behandeldatum inplannen
Whitening Expert kan al binnen 1 week na akkoord van het behandelrapport, de behandeling inplannen. Bij het inplannen van de behandeldatum wordt ook direct gekeken naar reis en verblijf indien deze dienst bij ons afneemt.

6

Contactmoment voor vertrek
Nadat alles geregeld is, zullen wij enkele dagen voor vertrek contact met u opnemen om na te gaan of alles duidelijk is. Voor vragen kunt u ons uiteraard zelf ook benaderen.

7

Behandeling
Op het moment dat u aankomt in Istanbul, wordt u gebracht naar het hotel. De behandeldatum en tijd is dan al bij u bekend. Wij nemen contact met u op en sturen u een reminder van de afspraak bij de kliniek. De tandarts zal nadat hij al uw vragen heeft beantwoord, beginnen aan de behandeling.

8

Genieten van uw gebit
Binnen 5 dagen heeft u een nieuw gebit waar u zelf volledig tevreden over bent. Het is mogelijk dat de tandarts al binnen 3 dagen klaar is met de behandeling. U kunt dan nog 2 dagen genieten van de prachtige stad Istanbul.

Bij iedere punt houden wij contact zodat u alle vragen kunt blijven stellen.