Over ons

Whitening Expert is gespecialiseerd in het verzorgen van tandartsbehandelingen en het bleken van tanden. Hiervoor gebruiken wij de modernste apparatuur. Wij werken in onze vestiging met richtlijnen en standaarden die ervoor zorgen dat de kwaliteit te allen tijden gewaarborgd blijft.
100% Veilig en Betrouwbaar
Bij Whitening Expert is veiligheid en betrouwbaarheid het allerbelangrijkste. Alle behandelingen zijn 100% veilig en betrouwbaar door het gebruik van de modernste technieken en de beste gels. Onze gels tasten het glazuur van uw tanden nauwelijks aan waardoor het niet schadelijk is voor uw tanden.
Persoonlijke aandacht

Whitening Expert weet als geen ander hoe belangrijk uw tanden zijn. Onze specialisten zullen voorafgaand aan de behandelingen uw gebit controleren op geschiktheid. Deze controle is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de controle nemen we uitgebreid de tijd om het gehele proces met u door te nemen. Wij hebben belang bij het behalen van een zo mooi en wit mogelijk resultaat. Daarbij hechten wij veel waarden aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Privacy
Whitening Expert vindt het belangrijk dat u zich tijdens het bleken op uw gemak voelt. Daarom bieden wij eenieder de mogelijkheid om alleen of met vrienden/familie/kennissen te bleken. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken. Klik op behandelingen en vul het formulier onderaan de pagina in. Laat in het berichtenveld uw wensen achter. Wij nemen vervolgens contact met u op om concrete afspraken te maken.

Aan huis service

Bent u niet in staat om naar onze praktijk te komen? Dan komen wij naar u toe. Whitening Expert vindt het belangrijk dat eenieder de mogelijkheid moet hebben om veilig en betrouwbaar te bleken. Met onze aan huis service, komen wij graag bij u langs en zorgen wij ervoor dat uw tanden weer gaan stralen.